Gemeentebestuur Lo-Reninge zoekt helpende handen, help jij ook?

Gemeentebestuur Lo-Reninge zoekt helpende handen, help jij ook?

Beste allemaal,

Wie helpt met het maken van mondmaskers?

De stad Lo-Reninge bestelde al 5.000 mondmaskers via de groepsaankoop van de Dienstverlenende Vereniging Westhoek.

Maar het stadsbestuur kocht nu ook stof en toebehoren aan om zelf 5.000 mondmaskers te maken en de voorraad uit te breiden tot 10.000 stuks! En daarvoor rekenen we op uw hulp!

Bent u bereid om aan de slag te gaan en uw naaimachine boven te halen? Het stadsbestuur stelt pakketjes met op maat gesneden stof, elastieken en met bijhorend patroon en handleiding gratis ter beschikking voor het vervaardigen van 50 mondmaskers!
Naarstige naai(st)ers kunnen zich registreren via de website ‘Lo-Reninge helpt’ https://www.impactdays.co/nl/lo-reningehelpt/. Wie zich niet online kan registeren, mag bellen naar het nummer 058 28 80 20. Ook mensen die niet kunnen naaien of stikken, maar wel willen meehelpen met het samenstellen van de pakketjes, kunnen zich aanmelden. Van zodra de stoffen geleverd zijn, worden die thuis gebracht en kunt u aan de slag!

De eerste mondmaskers zijn bestemd voor alle leerkrachten, alsook voor de schoolgaande jeugd in het secundair. Maar het is de bedoeling dat elke inwoner (minstens) 2 mondmaskers krijgt. Zo hoeft u zelf niet op zoek naar mondmaskers, u krijgt ze gratis!

Samen gaan we ervoor en zorg goed voor elkaar!

Met vriendelijke groeten, Koen Van Colen
dienst burgerzaken 058 33 01 12
koen.van.colen@lo-reninge.be www.lo-reninge.be